Za rojstni dan podari najlepši verz

Kako zoprno se nam lahko zazdi, ko nekdo od katerega smo pričakovali čestitko, pozabi na naš rojstni dan. Najverjetneje smo upravičeno užaljeni. Lahko pa se zgodi druga skrajnost in nam določene osebe z verzi za rojstni dan zares polepšajo naš dan.

Nekateri verzi za rojstni dan so takšni, da nam bodo pričarali nasmeh na obraz, drugi nas bodo pustili odprtih ust, spet tretji pa bodo skozi lepe besede izrazili tisto, kar nam pošiljatelj sporoča. Kakorkoli, veseli smo vseh odzivov, bodisi presenečenja, smeha ali naklonjenosti. Pomembno je, da se je nekdo spomnil na nas. In kako drugače nam bo to povedal, kot pa z verzi za rojstni dan.

To je naš dan in danes se mora vrteti svet okrog nas. Lahko se vrti tudi v napačni smeri, samo da se vrti. Mi smo tisti, ki si zaslužimo pozornost sveta. Pravzaprav ne potrebujemo pozornosti celega sveta, pač pa določenih ljudi od katerih pričakujemo to. Dovolimo si skoraj vse. Med najboljšimi trenutki dneva, je zagotovo, ko se izteka naš dan, verzi za rojstni dan pa še vedno neustavljivo prihajajo.

Da, verzi za rojstni dan so tisti, ki jih bomo prebirali še nekaj časa po rojstnem dnevu. Vrednost bodo obdržali vekomaj, naš dan pa polepšali in izpopolnili.

This entry was posted in Razno and tagged , . Bookmark the permalink.