Bags&More: Modni dodatki

Znan slovenski pregovor pravi, da obleka naredi človeka. Dodatno življenje pa obleki vdahnejo modni dodatki. Vsak si želi imeti kar se da kvalitetne modne dodatke. A kje jih dobiti, brez da bi zanje plačali vrtoglave vsote? Nič lažjega. V trgovinah Bags&More

Poživite svoj videz s pisanimi rutami in šali. Izbirate lahko med različnimi barvami in materiali. Bags&More vam ponuja pestro izbiro šalov in rut svetovno znanih znamk, kot so Desigual, Espirit in S. Oliver. Naj vas v hladnih dneh greje modna kapa. Če se odločite za nakup v mesecu aprilu, vas bo podjetje razveselilo z velikanskim popustom. 

ESPRIT RUTA/ŠAL ŽENSKI NAVY MODER

Pripravite se na poletje in si zagotovite vse, kar je potrebno za kar se da udobno in varno potovanje. V trgovinah Bags&More lahko najdete prav vse. Blazino za potovanje, kozmetične torbice, maske za spanje, kovčke, ključavnice, denarnice za na pas, ovitke za potni list in še mnogo več. Pravi raj za ljubitelje potovanj! 

TRAVEL&MORE BLAZINA POTOVALNA ZA OKOLI VRATU S KAPUCO ROZA

Če v prostem času radi telovadite, tečete ali hodite v hribe, imajo za vas pri Bags&More modne pasove za tek različnih barv. Da pa bi med treningom poskrbeli za hidracijo, si zagotovite še enega od njihovih bidonov. Izbirate lahko med različnimi velikostmi in potiski. Super, kajne? 

TEKAŠKA TORBICA Z BIDONI

Poleg vseh naštetih izdelkov, vam podjetje ponuja tudi modne pasove, dežnike, nogavice in spodnjice. Bi si kaj več sploh lahko še zaželeli? 

Omenjene izdelke lahko najdete v trgovinah Bags&More po vsej Sloveniji. Prav tako lahko obiščete tudi spletno stran bagsandmore.si in nakupujete v udobju svojega doma, ter izdelke naročite kar prek spleta.  

Nakupovanje prek spleta so vam pri podjetju Bags&More želeli čim bolj olajšati. Prav zaradi tega so spletno stran oblikovali tako, da že pred samim iskanjem določite, kakšen izdelek pravzaprav iščete. Izbirate lahko med materiali, znamkami, tipi izdelkov, barvo in celo velikostjo.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt, Lepota. Zaznamek za trajno povezavo.