Barski stoli in izbira prave višine

barski-stol-jil-ergoles.si

Od kuhinje pa do prostorov za igre, barski stoli omogočajo preprosto in učinkovito sedenje. Barski stoli (http://ergoles.si/kategorije/barski-stoli) imajo trenutno štiri znane mere višine: višina mize, višina pulta, višina bara in extra-visoki stoli za bar. Vedno je potrebno pametno razmisliti in izbrati višino stola, ki najbolj ustreza našemu prostoru. Torej, kaj je potrebno narediti najprej. Najprej izmerimo višino naše mize ali pulta in začnemo merjenje od tal, pa vse do dna mize. Na kratko bomo opisali tri različne višine stolov:

Majhni/Višine-mize stoli

Ta vrsta stolov je manjša od stolov za pulte, vendar je dobra alternativa za uporabo teh stolov tudi pri mizi za kosilo in zajtrk. Navadno so veliki od 40-60cm, imajo navaden izgled(včasih tudi brez naslonjala) in so zelo dobra izbira za majhne otroke.

Višine-pulta stoli

Te stoli imajo idealno višino za skoraj 1 metrske pulte ali pa jih postavimo na svoje, za dodatne stole, če jih rabimo. Te stoli so manjši od stolov, ki jih vidimo v restavracijah za pulti, ampak so zelo dobri dodatki za naš dom in v naši kuhinji. Zelo popularni so za kuhinjo in enostavni za uporabo. Njihova višina je od 60-70 cm.

Višine-bara stoli

Barski stoli so idealni 75cm veliki stoli za 110cm visoke bare. Takšna vrsta stolov je idealna za delo v garaži. To so stoli, ki jih vidimo v restavracijah ali v barih in so višji od navadnega stole, ki ga uporabljamo pri večerji. Barski stoli so idealni za vgrajene bare v hiši, imajo veliko različnih opcij za sedenje v kuhinji in niso primerni za majhne otroke.

Save

Ta vnos je bil objavljen v Razno z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.