Baterije za mobitele Nokia

nokia-joke-1Mobitel Nokia je za mnoge dalj časa veljal za enega najbolj uporabniku prijaznih prenosnih telefonov. A z iPhone-om in ostalimi telefoni na dotik nekako ni uspel slediti konkurenci, čeprav so stare baterije za mobitele Nokia bile izjemno vzdržljivejše kot baterije GSM aparatov na dotik danes.

Nokia je postala nek mit skupaj s svojo robustnostjo in trpežnostjo. Bila je mobitel za vsakega – tako za poslovneža kot gradbenega delavca, ki mu je telefon večkrat padel na tla. Ne vem sicer kakšne baterije delajo danes in zakaj zdržijo manj časa kot so stare baterije, a vem, da včasih, ko te je začel telefon opozarjati na prazno baterijo, ti je mobitel deloval še skoraj ves dan – ob racionalni uporabi seveda. Danes je teh opozoril o stanju pripravljenosti baterije bistveno manj in včasih naenkrat skoraj brez opozorila telefon kar na lepem ugasne. Kaj bi nas rešilo v takšnih primerih – nakup rezervne baterije? A kaj ko ne vem niti, kje bi jo nosila s sabo – kam bi jo dala.

Svoje baterije ne polnim vsak dan

Spomnim se časa, ko smo vsi hrepeneli za Nokio in zatrjevali, da bo naš mobitel vedno te znamke. Sama sem bila najbolj goreča zagovornica in uporabnica Nokie. Danes imam Samsunga. Dolgo časa sem potrebovala, da sem se navadila na to dejstvo, še bolj pa na mobitel na dotik. Saj ne vem, če se bom kdajkoli čisto navadila nanj. Ne glede na to, kako neumno se sliši, pogrešam Nokio z gumbki, čeprev me je to sram priznati, ko so vsi tako obsedeni s temi novimi telefoni. Saj v resnici Nokie nisem nikoli zavrgla – uporabljam jo doma in baterije mi ni treba polniti vsak dan kot to počne večina mojih prijateljic, pa čeprav moja služba od mene terja, da uporabljam prav vse funkcije telefona. Baterije za mobitele Nokia lahko kupite tudi na spletu, sama jih nakupujem v spletni trgovini Svetbaterij.si, kjer glede na razpoloženje izberem eno izmed štirih opcij načina plačila naročila. Na strani najdete tudi ostale baterije mobitele, prenosnike in tudi kamere. Skratka, super je!

Ta vnos je bil objavljen v Razno z značkami , , . Zaznamek za trajno povezavo.