Bazen za najmlajše in najmanjše otroke

Imeti bazen doma na vrtu je res nekaj posebnega. Otroci pa tudi odrasle osebe so nad tem povsem navdušene, ne glede na to, ali gre za čisto pravi bazen ali za nekoliko večji napihljivi bazen. Takšen pripomoček je še posebej dobrodošel v toplejšem letnem obdobju. Popoldneve lahko s svojimi otroki lahko koristno preživljate kar na domačem vrtu, kjer se boste počutili kot na počitnicah.

Bazen z žogicami pa je prav posebna vrsta bazena, saj je namenjena najmlajšim in najmanjšim otrokom. Takšen bazenček ni napolnjen z vodo, temveč s številnimi pisanimi žogicami. Namenjen pa je malčkom od devetega meseca starosti dalje.

Prijeten, udoben in varen prostor za igro

Najverjetneje si ne predstavljate, da bi svojemu devetmesečnemu otroku kupili bazen. A v resnici to lahko storite. Na voljo vam je bazen z žogicami. Takšna vrsta bazena najmlajšim malim junakom ponuja povsem prijeten, varen, udoben prostor za brezskrbno igro.

Mehki bazenček je torej popolna izbira za malčke od devetega meseca starosti naprej. V kompletu je lahko tudi do več kot sto majhnih ter izjemno simpatičnih žogic lepih pisanih odtenkov. Te poskrbijo za dolge ure zabavne igre.

Živahna igra v bazenčku z žogicami

Bazen z žogicami je torej izjemno dobrodošel za živahno in razposajeno igranje najmlajših otrok. Če želite, žogice iz bazena lahko tudi odstranite, vaš mali junak pa se v njem raje igra s svojimi najljubšimi igračami ali pa na primer lista napihljivo knjižico. Bazenček ne nazadnje lahko koristno uporabite tudi za shranjevanje igrač in drugih številnih otroških predmetov. Prevleka bazenčka pa je preprosto snemljiva ter se lahko opere tudi v pralnem stroju.

Odlično darilo za najmlajšega družinskega člana

Če vaš malček šteje malo manj kot leto dni in nimate prave ideje, katero igračo mu kupiti, da ga boste kar se da najbolje osrečili pa tudi koristno zaposlili, je bazen z žogicami zagotovo več kot odlična izbira. Izdelek vam je na voljo v specializiranih prodajalnah za otroke, ki jih lahko najdete tudi na spletu.

Pred izbiro bazenčka z žogicami dobro preverite prav vse materiale. Ti morajo biti za vašega najmlajšega družinskega člana povsem varni. To boste najlažje in najhitreje razbrali z etikete.

Ta vnos je bil objavljen v Vse za otroka z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.