Film in glasba

film-1Danes poznamo sedem umetnosti, dve izmed teh pa sta tudi film in glasba. Film postaja vedno bolj razširjen, saj danes skorajda ne poznamo človeka, ki si ne bi ogledal vsaj enega filma. Televizija v našem domu postaja že nujna ter tudi del našega vsakdana. Tudi mediji so se razvili in začeli vedno bolj promovirati posamezne filme – razni napovedniki in reklame na televiziji, trailerji, oskarji, lestvice in še mnoge druge nagrade. Podobno pa je tudi pri glasbi, eno glavnih vprašanj je kaj pa ti poslušaš, si že slišal nov »komad« ipd. Tudi v avtomobilu si ne moremo predstavljati, da ne bi poslušali glasbe in zraven prepevali. Zrasli smo ob glasbi, rastemo pa skupaj s razvojem filma.

Več o umetnosti filma in glasbe pa si lahko preberete na zurnal24.si, kjer se novinarji in novinarke trudijo objavljati aktualne novice, ki so v povezavi s Evrosongom, raznimi resničnostnimi šovi, zvezdniki s področja filmske oziroma glasbene industrije in še mnogo drugih zanimivih novic. Vsi članki so opremljeni s fotografijami, nekateri tudi z videi, vse pa lahko tudi komentirate oziroma podate lastno mnenje. Žurnal24 je spletni portal, ki ima poleg tega v lasti še tednik in dnevnik ter tudi vremenski in kuharski portal. Povezave do portalov najdete na zurnal24.si, brezplačni časopis pa lahko dobite vsak delavnik na raznih stojnicah po Ljubljani kot tudi v lokalih. Če ne najdete izvoda pa si lahko novice preberete tudi v elektronski obliki.

Aktualne novice s celotnega sveta, kot tudi iz Slovenije, iz področja politike, športa, magazina, življenjskega stila ter še mnogo drugih vsebin.

Ta vnos je bil objavljen v Prosti čas z značkami , , . Zaznamek za trajno povezavo.