Izdelava majice po naročilu

Marsikdo se je naveličal “običajnih” majic iz velikih trgovin, nekateri bi bili drugačni, drugi iščejo primerno darilo. Živimo v času, ko lahko majico izdela vsak!

Logotip, napis, posvetilo, reklamno sporočilo ali sliko lahko odtisnete na majice, spodnje perilo, posteljnino in ostali tekstil. Čeprav se sliši izdelava majic in preostalega tekstila zapletena, pa je v resnici zelo preprosta! Vse kar potrebujete je računalnik in dostop do interneta.

Kako izdelati majico?
Ko ste se odločili, kaj bo na vaši majici (slika, napis, risba, verz,…), jo lahko oblikujete ali pošljete podjetju, ki se ukvarja s tiskom majic. Le ti bodo majico pripravili tako, da bo primerna za tisk in jo izdelali. Približno 3 dni kasneje bo majica stiskana, vi pa jo lahko pridete iskati osebno ali počakate, da pride po pošti! Verjetmite, da bo navdušenje neizmerno veliko, ko boste prejeli svoje majice po naročilu v poštnem paketu.

Zakaj izdelati majico po naročilu in je ne kupiti v trgovini?
Če ste podjetje, je odgovor na zgornje vprašanje zelo preprost. Tovrstne majice so dobra promocija za vas in vašo blagovno znamko. Majice po naročilu pa niso le za podjetja, temveč tudi za tiste, ki iščejo primerno darilo za svoje prijatelje ali prijateljice. Zagotovo si bodo ti zapomnili majice z duhovitim napisom ali fotografijo, ki jo povezujejo s kakšnim lepim trenutkom.

Ta vnos je bil objavljen v Moda z značkami , , . Zaznamek za trajno povezavo.