Klasična parfumerija

escada parfumNa področju parfumerije lahko posameznik izbira med klasičnimi blagovnimi znamkami dišav ali pa tistimi novejšimi, med katerimi najdemo na primer parfume različnih svetovno znanih zvezdnic in zvezdnikov. Izbira parfuma je seveda odvisna od vsakega uporabnika posebej, a vseeno obstajajo določene znamke parfumov, s katerimi ne moremo nikoli zgrešiti, saj so na tržišču prisotne že vrsto let.

Ene od takih dišav so na primer escada parfumi. Modna hiša Escada je začela delovati v letu 1978, znana pa je postala predvsem zaradi svojih barvnih kreacij. Kasneje so pričeli proizvajati tudi izdelke s področja kozmetike, med njimi tudi parfume, ki so se na tržišču obdržali vse do danes. Podobno kot modne kreacije so tudi escada parfumi znani po vzorčastih embalažah. Njihove dišave izražajo uživaški eskapizem ter luksuzno prefinjenost, osredotočajo pa se bolj na sadne in cvetlične vonje.

Zelo priznani so tudi calvin klein parfumi, ki so na trg prišli v letu 1981 v okviru ameriške blagovne znamke Calvin Klein, ki slovi zlasti zaradi klasičnih in minimalističnih kreacij. Ta proizvajalec je do danes predstavil že 86 različnih dišav, ki so plod sodelovanja z različnimi slavnimi osebnostmi. Med najbolj znanimi Calvin Klein parfumi so na primer Euphoria, cK One in Obsession.

Vsi ljubitelji parfumerije pa zagotovo poznajo tudi armani parfume. Giorgio Armani S.P.A je sicer mednarodna italijanska modna hiša, ki jo je ustanovil Giorgio Armani, ukvarja pa se s proizvajanjem modnih kreacij, usnjenih izdelkov, čevljev, ur, nakita, modnih dodatkov, pohištva itd. Armani parfumi spadajo v linijo kozmetičnih izdelkov, med njimi pa je najbolj znana dišava Armani by Giorgio Armani.

Ta vnos je bil objavljen v Lepota. Zaznamek za trajno povezavo.