KO DEPILACIJA POSTANE DEKADENTNA

Odstranjevanje dlačic je danes vsakodnevna navada, s katero se v želji po urejenem in elegantnem videzu srečujejo mnoge ženske. Tiste, ki za gladko kožo raje skrbijo same kakor da bi to nalogo zaupale kozmetičarki, se še vedno pogosto poslužujejo kar britvic, ker so preproste za uporabo in ne zahtevajo posebnega truda. Vendar se danes mnoge ženske sploh ne zavedajo, do kakšne stopnje razvitosti je že prišla tehnologija odstranjevanja dlak, v katero je bilo vloženega mnogo truda in raziskav. Ženski depilatorji vam danes omogočajo, da si lahko kar v udobju domače kopalnice same in zastonj privoščite vrhunsko razvajanje, po katerem se dlake ne bodo prav kmalu vrnile. Naj bo to čas za vas, med katerim si prižgete dišečo svečo in nastavite svoje najljubše pesmi na ponavljanje; naj bo to čas, ki ga v miru posvetite same sebi, po katerem se boste počutile razvajane, umirjene in negovane.

Dolgoročno vam bo učinkovit depilator prihranil veliko časa, saj vam ga ne bo treba uporabljati niti približno tako pogosto kakor britvice. Preskok od britja nog kakor nadležne vsakodnevne nuje do depilacije kakor načina razvajanja same sebe pa je seveda mogoč le, če popolnoma zaupate v kvaliteto, varnost in udobje, ki vam jih nudi vaš depilacijski aparat. PHILIPS je zato na trg prinesel svoj najbolj dodelan depilator, ki bo zadostil vsem vašim individualnim potrebam: Satinelle Advanced depilator za mokro in suho uporabo, ki se odlikuje tako po elegantni in ergonomski obliki, preprostosti uporabe, učinkovitosti in hitrosti vrtljajev na minuto.

UDOBNA IN VARNA UPORABA TUDI V MOKREM OKOLJU

Depilator lahko uporabljate brezžično, prav tako pa je tudi vodoodporen, kar pomeni, da ga lahko uporabljate tudi pod prho ali v kadi. Pri tem vam bo poseben ergonomsko oblikovan ročaj v obliki črke S, ki je za še večjo stopnjo brezskrbnosti pri uporabi prekrit z nedrsečo površino, pomagal vzdrževati trden oprijem. Lučka Opti-Light vam bo medtem pomagala odkriti tudi najbolj drobne dlačice na težje dostopnih predelih.

depilator

VEČJA UČINKOVITOST S ŠIROKO DEPILACIJSKO GLAVO IZ KERAMIČNEGA MATERIALA

Posebej široka epilacijska glava je bila zasnovana iz teksturirane keramične površine; ta lahko na učinkovit in nenasilen način s pomočjo 32 močnih in učinkovitih pincet izpuli tudi najtanjše dlačice. Pri odstranjevanju zelo kratkih dlačic je sposobna odstraniti tudi do 4-krak krajše, kot jih lahko zajame depilacija z voskom. Deluje z najhitrejšim vrtenjem diskov kot do tega trenutka, kar 2200 vrtljaji na minuto, zato je tudi časovno izjemno priročna. Depilator lahko zaradi njegove nežnosti uporabljate na različnih telesnih delih, vse od nog pa do najnežnejših predelov z najtanjšo kožo. Za večje udobje sta vam ponujeni kar dve hitrosti puljenja.

ZMOGLJIVA BATERIJA IN DODATNA OPREMA

Depilator se ponaša z močno litij-ionsko baterijo, ki vam bo po sami uri in pol polnjenja omogočala do kar 40 minut nepretrgane uporabe. Z njim v kompletu dobite tudi ščetko za čiščenje, ki vam bo omogočala preprosto in hitro vzdrževanje aparata, ter priročno in elegantno lahko torbico, v katerega ga boste lahko spravili med obdobji uporabe ali kadar se boste odpravljali na daljšo pot.

Ta vnos je bil objavljen v Lepota z značkami , , . Zaznamek za trajno povezavo.