Kotnik in likalnik za smuči

Smučanje je zelo priljubljen zimski šport, vedno bolj pa je popularno tudi bordanje. Vendar pa je potrebno, da si priskrbite kvalitetne in primerne smuči. Potrebno je tudi vzdrževanje smuči in pregled le teh vedno, preden se odpravite smučati. V športni spletni trgovini Factorystore boste našli artikle, ki se uporabljajo v različnih športih. Torej boste našli tudi vso opremo in pripomočke za vzdrževanje vaših smuči.

likalnik za smuciDigitalni likalnik za smuči ali board ima digitalni prikaz temperature in pa tudi elektronsko kontrolo temperature. Termostat omenjenega likalnika pa omogoča tudi natančno nastavitev stopinj celzija. Priporočljivo je, da si kupite likalnik, ki je primeren za likanje navadnih parafinskih voskov in pa tudi najbolj delikatnih fluor voskov oziroma praškov. Likalnik za smuče mora biti kvaliteten in funkcionalen. Factorystore vam ponuja različne likalnike za smuči, ki se razlikujejo v svojih lastnostih. Poleg tega pa se razlike, kot pri vseh ostalih skupinah artiklov, pojavljajo tudi v cenah. Preverite tudi morebitne akcije Factorystore in vprašajte za strokovno mnenje pri izbiri likalnika za smuči.

Potrebovali pa boste tudi kotnik za smuči. Kotniki so namenjeni za ostrenje robnikov smuči. Lahko se odločite za mini kotnik, ki poskrbi za popoln oprijem na ledenih strminah in je žepno orodje za odstranjevanje poškodb oziroma zatrdnin po smučanju ali med servisnimi intervali. Trd kotnik bo rezal skoraj brez truda, poleg tega pa ima tudi neverjetno dolgo življenjsko dobo. S kotniki ne boste ostrili le smučarskih robnikov, ampak tudi robnike snowboarda. Preverite ponudbo Factorystore in si zagotovite kvalitetno in prijetno smučanje ali deskanje na snegu.

Ta vnos je bil objavljen v Prosti čas. Zaznamek za trajno povezavo.