Krovstvo vam privarčuje denar

Nasvet: ne kupujte materiala za krovstvo sami! Zakaj ne? Zato, ker če se odločite za pravega strokovnjaka za krovstvo ima tako veliko povezav z mnogimi dobavitelji in ker večkrat kupuje od njih, ima popust, ki ga deli s svojo stranko, seveda le, če je res tisti pravi strokovnjak za krovstvo. Ne verjamete, da takšni obstajajo? Preberite si več na spletni povezavi https://www.libelagroup.si/kaj-delamo/krovstvo/in se prepričajte na svoje oči. Prebrali boste tudi, da vam tisti pravi strokovnjak za krovstvo lahko zaračuna zgolj 9,5 % DDV in ne 22 %, torej boste dvojno privarčevali. Najprej boste ceneje dobili material, kot če bi ga kupovali sami in še z vključenim nižjim DDV-jem, kot če bi material kupovali sami. Kaj ni to čudovito?

Izkoristite še EKO sklad

Tisti pravi strokovnjak za krovstvo, vam poleg zgoraj opisanih ugodnosti, lahko uredi še subvencijo iz EKO sklada, tako da bo vse skupaj še veliko ceneje. Glede na to, da vse skupaj zgleda kar prelepo, da bi bilo res, naj vam še enkrat napišem kaj vse lahko dobite, če obiščete zgoraj navedeno spletno stran.

Torej pri pravem strokovnjaku za krovstvo dobite:
• nižjo nabavno ceno materiala, kot če bi ga kupovali sami,
• obračunano zgolj 9,5 % stopnjo DDV namesto 22 % in
• pomoč pri pridobivanju subvencije iz EKO sklada.

Želite še več? Ni problema, dobili boste tudi visoko kvalitetno in hitro izdelavo.

Za krovstvo je ključna kvaliteta

Če krovstvo ne upošteva najvišjih standardov kvalitete, je še tako nizka cena previsoka. Namreč, streha se praviloma dela le enkrat v življenju, mogoče 2×, večkrat pa zagotovo ne. Zato je za krovstvo ključnega pomena kvaliteta, veliko bolj kot cena. Če pa dobite oboje, hkrati pa še hitro izvedbo vsega skupaj, pa lahko rečemo, da ste zadeli jack pot. Zato ne odlašajte, ampak takoj, ko se vam porodi ideja, da bi radi zamenjali, prenovili ali karkoli drugega naredili z vašo streho, se obrnite na strokovnjaka, ki nudi vse opisano.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.