Kuhinje Pohištva Potočnik

potocnik5Pohištvo Potočnik vam pomaga pri opremljanju oziroma preurejanju vašega doma s svetovanjem in prodajo pohištva iz naravnih ter kvalitetnih materialov. Skupaj s podjetjem boste uredili prostore tako, da se boste v njih počutili naravnost odlično. Kuhinje Potočnik so plod znanja, tradicije in pa sodobne tehnologije. Seveda pa za nastanek vrhunskega izdelka to ni dovolj, zelo pomembni so kakovosti materiali. Pohištvo Potočnik nadaljuje družinsko tradicijo že od leta 1895 zaradi ljubezni do dela z lesom. Pri svojem delu ekipa podjetja Pohištvo Potočnik s.p. uporablja le najboljše materiale, vam strokovno svetuje, naredi izris prostor, izdela pohištvo po vaših merah in željah, to pohištvo tudi dostavi in zmontira, hkrati pa se ukvarja tudi s prodajo gospodinjskih aparatov.

Pohištvo Potočnik vam opremi prav vsak prostor, tudi kuhinjo. Podjetje pravi, da je kuhinja zbirališče in središče vse družine. Pomembno je, da se v kuhinji počutite udobno ter da je prostor urejen funkcionalno. Kuhinje so lahko zelo različne, ne samo glede na to ali so moderne ali klasične, ampak tudi v barvi, okrasnih detajlih, materialih, obliki, velikosti, ceni in še marsičemu. Kuhinje Pohištva Potočnik so narejene po meri, zato vam bo končni izdelek zagotovo všeč.

Če na hitro pogledamo tipične lastnosti moderne in klasične kuhinje, pa ugotovimo naslednje. Za moderne kuhinje je značilen poseben dizajn, oblike so preproste, linije čiste. Tudi materiali so sodobni. Seveda si celotno kuhinjo zamislite sami in tako kombinirate tiste elemente, materiale in tehnologijo, ki vam je najbolj pri srcu. Za klasično kuhinjo pa je značilen les z detajli, ki pričarajo domačnost. Prevladujejo bolj umirjene barve, vendar pa lahko tudi klasični kuhinji dodate pridih modnega.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt. Zaznamek za trajno povezavo.