Letos gremo na Ciper

ciperCiper je destinacije, ki si jo že dolgo želim ogledati. Do sedaj sem prevozil in raziskal Sicilijo, Mallorco in Sardinijo, Ciper pa ostaja želja in kot vse kaže jo bova s punco realizirala letos poleti. Čeprav vsi prodajajo Severni Ciper pa je najina želja leteti na južni del otok kjer domujejo Grki. Seveda se ne bova sprijaznila samo z ogledom Limassola in Larnake ampak bi rada tudi na sever. V planu je najem avtomobila in vožnja vse do letovišč na severu. Pravijo, da je Severni Ciper bolj primeren za dopust in, da premore lepše hotele vendar meni nekako bolj ustreza grški način življenja.
Gleda na to, da sem velik gurman se že veselim pristne mediteranske hrane. O tem, da na Cipru zelo dobro kuhajo si lahko preberete v marsikaterem članku. Ciper ponuja počitnice v pravem pomenu besede. Veliko stvari lahko na Cipru počnete in veliko si lahko ogledate. Glede na to, da sem že prebral dva popotniška vodnika za Ciper lahko rečem, da se potovanja veselim. Vsekakor bom tudi tokrak veliko fotografiral in najboljše fotografije naložil tudi na internet.

Hotelov na Cipru še nisva rezervirala saj sve se odločila, da jih bova kar sproti. Včasih sem vedno vse nočitve rezerviral v naprej vendar mi sedaj ni več do tega in raje potujeva kar tako spontano. S seboj pa bova vzela tudi šotor in poskušala najti dobre kampe. Vsekakor se javim, ko se vrneva iz Cipra.

Ta vnos je bil objavljen v Prosti čas z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.