Optiweb in postprodukcija Videa

optiweb4Optiweb je podjetje, ki se že več let uspešno ukvarja s spletnimi rešitvami in tako vsako leto zraste za kar več kot 100%. Ob svojih uspehih Optiweb tudi razmišlja o tem, kako razširiti svojo dejavnost. Pri raziskovanju trga so strokovnjaki hitro ugotovili, da je veliko prostora v video produkciji. Optiweb je tako poiskal pomočnike, ki so na področju video produkcije že izkušeni in tako ustvaril ekipo Videa. Mlada ekipa Videa s svežimi idejami deluje na področju video produkcije in si tako prizadeva za to, da bi pri vsaki ideji našla nekaj, kar bo posnetek naredilo privlačen in zanimiv za širše množice.

Ekipa Videa se tako ukvarja z izdelavo video posnetkov različnih vrst. Lahko izbirate med promocijskim, animiranim, predstavitvenim, izobraževalnim videom ali pa reportažo. Vsaka izmed teh vrst posnetkov ima svoj namen, pri vsakem posnetku pa je seveda zelo pomembno, da je izdelan kvalitetno.

Pa se ustavimo pri pojmu postprodukcija. Kaj sploh je postprodukcija? Gre za enega izmed bistvenih elementov pri celotnem produkcijskem procesu. Mogoče si mislite, da je posnetek ustvarjen ko je posnet, vendar v resnici je opravljenega šele pol dela. Postprodukcija je namreč faza, ki se odvija po posnetem videu. V fazo postprodukcije pogosto vključujemo montažo slike, izdelavo zvočnega zapisa in glasbenih podlag, izdelavo in montažo specialnih efektov, spreminjanje zapisa v različne video formate, barvo korekcijo in pa DVD authoring. Torej lahko bi rekli, da je postprodukcija skupek procesov, ki se odvijajo po posnetem videu. Končana faza postprodukcije pomeni končni izdelek.

Če se torej zanimate za video posnetek, ki bi množici ljudi predstavil vaše podjetje oziroma storitev, je ekipa Videa vključno s podjetjem Optiweb pravi naslov za vas.

Ta vnos je bil objavljen v Razno. Zaznamek za trajno povezavo.