Otroške hišice o katerih ste sanjali

Se še spomnite kako ste sanjarili o zatočišču na drevesu ali majhni lopici na vrtu, kjer bi se lahko predali otroški domišljiji in preživljali najlepše trenutke otroštva? Seveda si vse to želite tudi za svoje otroke. A po vsej verjetnostni nimate ne znanja, ne časa in ne materiala, da bi svojemu otroku izdelali otroške hišice, ki ste si jih zamislili. Zato pobrskajte po spletu in našli boste zanimivo stran, kjer vam bo ponudba vzela sapo. Tako lepe otroške hišice so naredili, da si boste zagotovo še vi zaželeli kakšno zase.

Otroške hišice s certifikatom varnega igrala

Izbirate lahko med različnimi velikostmi in oblikami, imajo skoraj vse kar vam poželi srce. Nekaj pa je skupnega vsem tem igralom. So izdelana v Sloveniji iz izredno kvalitetnega smrekovega lesa in imajo certifikat skladnosti za lesena igrala, pridobljen s strani Biotehnične fakultete v Ljubljani. To pomeni, da so otroške hišice varne za igro otrok in lahko ste brezskrbni. Otrokom bo domišljija oživela in se krepila, vi pa boste lahko s strani v miru opazovali igro ter imeli čas za kavo in morda celo prebrali kakšno stran priljubljene knjige. Obenem so lesena igrala prava paša za oči in okras tako domačega vrta kot tudi javnega parka.

Otroci otroške hišice ne bodo hoteli zapustiti

Že same otroške hišice so izredno privlačne, podjetje pa dodatno nudi še veliko drugih lesenih zunanjih igral. Veliko od njih že krasi igrišča vrtcev in parkov. So ne samo lepa na pogled, ampak tudi naravna, prijetna na dotik in varna. Otroci na njih preprosto uživajo. Lesena igrala so oblikovana tako, da zares spodbujajo kreativnost. Mali in veliki otroci se jih kar ne morejo naveličati.

Otroci se bodo v otroške hišice zaljubili in se v njih igrali ure in ure. Ne bodite presenečeni, če bodo v njih hoteli tudi preživeti toplo poletno noč ali pa vas bodo morda celo povabili na čajanko.

Ta vnos je bil objavljen v Vse za otroka z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.