Otroški vozički za velike otroke

otroski-vozicki-za-velike-otrokeOtroški vozički se danes ne razlikujejo samo po funkcionalnosti, barvi in proizvajalcu, ampak tudi po velikosti. Poznamo zelo majhne otroške vozičke, ki so primerni za majhne otroke in so tudi nekoliko cenejši od tistih velikih. Veliki otroški vozički imajo ponavadi tudi večja kolesa in se dosti boljše obnesejo na makedamskih površinah, po drugi strani pa jih je veliko težje prenašati preko raznih stopnic itd. Veliki vozički so primerni tudi za prevoz kakšnih nakupov, osebnih stvari, dodatnih oblačil in podobno. Takšni otroški vozički imajo ponavadi tudi dobre strešice, ki so primerne za zaščito pred zunanjimi vplivi. Pri nakupu vozička je potrebno izjemno praktično razmišljanje. To pomeni, da je pametno kupiti voziček, ki ima možnost dokupovanja vseh možnih dodatkov, ki jih morda na začetku niti ne potrebujete. To pomeni, da z nakupom otroškega vozička ne rabite obubožati. Kupite osnovno izvedbo vozička in nato po potrebi dokupite vse ostale stvari. Nekateri otroški vozički imajo že v sami osnovni različici ogromno dodatkov, zato glejte, da izberete takšnega, ki bo vam in vašemu otroku ponudil kar se da veliko.

Otroški vozički kompleti

X-Move3-19-8-2015Nekako najugodnejša rešitev pri nakupu otroškega vozička je nakup kompleta 3v1. Ta zajema otroški voziček, lupinico in košaro za otroka. Če seštejete, koliko bi odšteli, če bi vsako izmed stvari kupovali posebej hitro uvidite smotrnost nakupa otroškega vozička v kompletu. Možnosti nakupa otroškega vozička – kompleta so različne, za katerega pa se boste odločili pa je med drugim odvisno tudi od tega ali gre za vašega prvorojenca ali ne oz. ali bo to vaš prvi in hkrati zadnji otrok. V kolikor bo otrok, ki ga pričakujete vaš prvi, nameravate pa jih imeti več, je morda prava rešitev nakup novega otroškega vozička kompleta, saj ga boste lahko uporabili tudi kasneje pri naslednjem otroku. Če to ni vaš prvi otrok, verjetno o nakupu novega vozička niti ne razmišljate, z ozirom, da boste najbrž uporabili kar tistega, ki ga je uporabljal otrok pred njim. Če pa nameravate imeti le enega otroka, si morda ni smiselno delati prevelikih stroškov, čeprav lahko voziček, lupinico in košaro še vedno prodate ali podarite naprej kateri izmed prijateljic. Skratka, če razmišljate o nakupu novega vozička se vsekakor izplača nakup otroškega vozička 3v1 ali celo 4v1. Z mislijo na vse mamice vam spletna trgovina www.otroska-trgovina.com sedaj ob nakupu otroškega vozička omogoča izposojo lupinice in košare, pri čemer še dodatno prihranite cca 150 €. Za ta denar pa lahko dobite že marsikaj drugega – pestunjo, kengurujčka, pralne plenice, zibelko, obposteljno posteljico in še bi lahko naštevali. Pri vsem pa si zapomnite naslednje: uveljavljena znamka ne pomeni nujno boljše kakovosti vozička. Ponavadi lahko za bistveno manj denarja dobite vsaj toliko, če ne še več kot bi sicer z nakupom pregrešno dragega vozička.

Otroški vozički za dvojčke, trojčke…

Obstajajo pa tudi vozički, s katerimi lahko ena oseba brez težav prevaža dvojčke, trojčke ali celo četverčke. Takšni vozički so v primerjavi z tistimi za enega otroka zares veliki in jih je skoraj nemogoče nesti po stopnicah. Prav tako pa so takšni dvojni ali trojni otroški vozički precej nerodni in zelo slabo okretni. Pri nakupu otroškega vozička je potrebno torej paziti na več stvari. Najprej to, da boste kupili voziček ustrezne velikosti potem pa tudi to, da bo voziček funkcionalen in okreten. Seveda pa je zelo pomembna teža samega vozička za katero tudi ni dobro, da presega težo, ki jo še lahko dvignete. Nekateri ljudje tudi ne marajo preveč temnih barv, saj naj bi bili otroški vozički bolj žive barve. Proizvajalci modernih otroških vozičkov se trudijo, da izdelajo vsak otroški voziček v vseh možnih barvah in barvnih kombinacijah. V kolikor si torej zaželite kvaliteten voziček ste lahko skoraj sigurni, da ga vam bo prodajalec dobavil tudi v pravi barvi. Naj se vaš veliki korenjak vozi v vozičku, ki vam ga bodo zavidali vsi vaši sosedje.

Ta vnos je bil objavljen v Vse za otroka z značkami , , , , . Zaznamek za trajno povezavo.