Pazljivo pri nakupu chlorelle

Glede na to, da lahko rečemo, da je chlorella super živilo, o čemer si prav nobeni znanstveniki ne skačejo v lase kot je to praviloma za čisto vsako drugo super živilo, je treba veliko pozornosti nameniti temu, kje se bo chlorella kupila. Nikakor ni namreč vsaka chlorella enaka, torej ni enako kvalitetna pri kar vsakem trgovcu, pri čemer pa so lahko odstopanja ogromna, tudi po 70 % ali pa več je lahko odstopanje v vsebnosti posamezne snovi med različnimi proizvajalci. Ker je nemogoče kar na pamet ugotoviti ali pa celo videti, katera chlorella je res tista kvalitetna, ker z barvo se lahko vse zakrije, enako tudi z okusom, vam predlagamo podjetje Malinca, pri katerem smo se tudi natančno pozanimali, od kod izvira njihova chlorella in jih tudi povprašali za natančne analize izdelka in celotno poreklo.

Chlorella pri Malinci je eko

Da se lahko reče, da je izdelek eko in da tudi lahko dobi evropski certifikat Evrolist, mora ustrezati izjemno strogim merilom, kar pomeni vsaj 95 % izdelka mora biti pridelanega iz ekološkega načina proizvodnje. Da si Malinca prizadeva dobiti takšnega proizvajalca ni nič čudnega, saj če boste preverili njene izdelke, boste videli, da so vsi njeni izdelki s tem certifikatom. Prav tako je chlorella pri tem trgovcu takšne sestave, da ste lahko prepričani, da ima najvišji možen delež beljakovin, ogljikovih hidratov, antioksidantov, mineralov in ostalih izjemno zdravih snovi za človeka, ne pa da boste kupili takšno, ki ima na primer le 7 % beljakovin namesto 80 % in podobno. Da, tako velike razlike so lahko med proizvajalci, zato resnično pazite, kje boste to algo kupili.

Tudi o uporabi se lahko pozanimate

Zelo dobro pri Malinci je tudi to, da lahko pri njej dobite tudi nasvete, kako se chlorella uporablja, kako jo lahko kombiniramo in vse zdrave recepte v zvezi s to algo dobite tukaj.

Ta vnos je bil objavljen v Lepota in zdravje z značkami , , . Zaznamek za trajno povezavo.