Podaljšajmo si dan z mikrovalovno pečico

mikrovalovnaMikrovalovna pečica je postala nepogrešljiv pripomoček skoraj vsake kuhinje. Kljub temu, da zdravniki ravno ne priporočajo njihove uporabe, nam predstavlja dodatek, s katerim lahko hitro pogrejemo hrano ali pa si pripravimo obrok v kratkem času.

Največji problem mikrovalovnih pečic je samo sevanje, ki ga proizvaja med delovanjem. Sicer gre za minimalno človekovo izpostavljenost, vendar pa je verjetno bolje, če je takšnih vplivov manj. Kakorkoli pa si brez nje težko predstavljamo moderno kuhinjo. Hladno hrani, ki smo si jo skuhali včeraj si lahko hitro pogrejemo, zjutraj nas po tem ko si umijemo zobe že čaka topla kava ali pa toplo mleko s katerim potem prelijemo kosmiče.

Kar se tiče funkcionalnosti poznamo dve obliki mikrovalovnih pečic. Prostostoječo, ki jo pač postavimo kamorkoli ima prostor, vendar lahko s svojo obliko kazi podobo naše kuhinje ali pa vgradno, ki jo kot vgradno pečico ali pa pomivalni stroj vgradimo v kuhinjo na način s katerim se čimbolj ujame v kuhinjo. Tako tudi prihranimo veliko prostora.

Med najbolj priljubljenimi so Gorenje mikrovalovne pečice, ki nam ponujano tudi pečice v črnih in rdečih barvnih odtenkih, kar je vsekakor dobrodošla sprememba na tržišču. Vsi smo že malo naveličani klasičnih belih aparatov. Sedaj se nam lahko črni aparati bolje vklopijo v podobo same kuhinje. Izberite najboljšo zase na: http://www.ceneje.si/dom-in-vrt/kuhanje/mikrovalovne-pecice

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt. Zaznamek za trajno povezavo.