S-CAR: Centralno zaklepanje avtomobila

Ali iščete daljinsko centralno zaklepanje avtomobila? Prišli ste na pravi naslov! Pri podjetju S-CAR bodo poskrbeli za vas in za vaš avto. A to še ni vse! Za vse izdelke in celotne palete avtomobilskega programa podjetje nudi tudi strokovno montažo.

Ste vedeli, da v Sloveniji letno ukradejo in odvzamejo od 1100 do kar 1300 motornih vozil? V prizadevanju, da se te številke zmanjšajo, vam priporočamo, da se odločite za centralno zaklepanje vašega avta. Za vas imajo pri podjetju S-CAR kar nekaj mamljivih opcij.

V686TR vam ponuja daljinsko kontrolo z rotirajočo kodo (obstaja več kot 10 milijonov bilijonov kombinacij!) z daljinskim upravljalnikom. Gre za univerzalno enoto centralnega zaklepanja vrat. Komplet odlikuje signaliziranje z utripanjem smernih kazalcev in LED diode. Če ima vozilo vgrajen električni dvig stekel, je to možno upravljati kar z daljincem. Stekla se namreč dvigujejo kolikor časa je pritisnjen gumb daljinskega upravljalnika. Ko pa gumb sprostimo, se stekla ustavijo. Na voljo je tudi vgradnja daljinskega upravljalnika v sam ključ vozila. Cena skupaj z montažo je zelo ugodna in znaša le 90 evrov.

M325 je prav tako univerzalna enota za zaklepanje vrat z daljinsko kontrolo in rotirajočo kodo na daljinski upravljalnik. Enako kot pri V686TR je možen dvig stekel z daljinskim upravljalnikom in signaliziranje z utripanjem smernih kazalcev in LED diodo. Na voljo je tudi vgradnja daljinskega upravljalnika v ključ vozila.

V68 je primeren za prav vse tipe vozil. Gre namreč za daljinsko zaklepanje, ki je primerno celo za avtomobile s kodirnim ključem. Sama vgradnja je izjemno enostavna, ob odklepu ali zaklepu pa začnejo utripati smerniki. Ključ je popolnoma enak originalnemu novejših modelov AUDI, VW, ŠKODA in SEAT.

Kakšne pa so njegove funkcije? Komplet odlikuje daljinsko zapiranje stekel, utripanje smernikov ob odklepu in zaklepu, ter daljinsko odpiranje prtljažnika.

Zato le brž v podjetje S-CAR in zavarujte vaš avto pred nepovabljenimi gosti!

Ta vnos je bil objavljen v Razno. Zaznamek za trajno povezavo.