Samsung Galaxy S20+: revolucija v mobilni fotografiji

Pametni telefon Samsung Galaxy S20+se od svojih predhodnikov ne razlikuje le po večji zmogljivosti in boljši tehnologiji temveč predvsem po izjemnem napredku na področju mobilne fotografije. Spada namreč v novo serijo telefonov proizvajalca, ki se ponašajo z najsodobnejšo fotografsko tehnologijo – revolucionarna 8K resolucija in več kot 30 milijonov slikovnih pikslov vam bo omogočila, da s svojim telefonom posnamete takšne fotografije kot so jih do sedaj omogočali le profesionalni fotoaparati.

Pri operaterju A1 lahko lastnik telefona Samsung Galaxy S20+ postanete po dostopnih in ugodnih cenah – varno in hitro ga lahko kupite preko spleta, ob sklenitvi naročniškega razmerja pa vam izbran izdelek brezplačno dostavijo tudi na dom.

Od blizu ali daleč, podnevi in ponoči

Novo serijo telefonov Samsung, med katere spada tudi telefon Samsung Galaxy S20+, poleg izjemne ločljivosti posnetkov odlikuje tudi izjemna možnost povečave. Samsung Galaxy S20+ se ponaša s trikratno hibridno optično povečavo, večji slikovni senzor in stabilizator, ki nadzorujeta gibanje kamere, pa boste poskrbela, da bodo vaši posnetki kljub oddaljenosti slikanega objekta ali premikih povsem brezhibni. Profesionalna kamera na telefonu vam omogoča, da kvalitetne posnetke naredite tudi ob slabših svetlobnih pogojih – celo ponoči. S preklopom na nočni način bodo večerni posnetki, narejeni s tem telefonom, namreč enake kvalitete kot če bi jih posneli sredi belega dne.

Samsung Galaxy S20+: varen in zanesljiv

Na spletni strani A1 lahko preberete, da telefon odlikuje zmogljivejša in inteligentna baterija, ki se prilagaja svojemu uporabniku in njegovim mobilnim navadam – tudi brez varčevanja z energijo vam omogoča do 1380 minut brezskrbnih pogovorov. Telefon odlikuje tudi hiter in zmogljiv osem-jedrni procesor, velik spomin in možnost njegove nadgradnje s spominsko kartico, možnost glasovnega upravljanja ter meni v slovenskem jeziku. Njegova odlika pa je tudi poudarek na varnosti uporabnika in njegovi zasebnosti: varnosti vam ne omogoča le zaščita s PIN kodo, geslom in vzorcem, temveč predvsem s Knox platformo združen procesor, ki je vgrajen v vsak del vašega telefona – od strojne do programske opreme.

Ta vnos je bil objavljen v Tehnologije z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.