SUŠILNIK LAS, KI SKRBI ZA VAS

Lasje so eden izmed največjih pokazateljev vašega zdravja in tisti element vašega videza, ki lahko popolnoma spremeni vtis, ki ga imajo ljudje ob srečanju z vami. Zdravi, sijoči in negovani lasje na nebesedni ravni sporočajo, da ste močna oseba, ki zna skrbeti zase in se ji splača zaupati. Ne glede na to, koliko skrbi in nege sicer posvečate svojemu obrazu in oblačilom, bo vaš videz vedno nekoliko nedodelan, če vaša pričeska ne bo urejena, zato je pomembno, da svojemu lasišču vsakodnevno zagotovite pravilno nego. Ob hitrem načinu življenja, kakršen je značilen za današnje izjemno zaposlene ljudi, je to lahko precej težko, vendar ni nemogoče.

C:\Users\tanjae\Desktop\HP8280_00_U3P__18031709xc.jpg

Sušenje las

ZAGOTOVITE SVOJIM LASEM PRAVILNO NEGO

Zdravje las je odvisno od mnogih dejavnikov: pravilne hrane, ki vašim lasem zagotavlja dovolj hranilnih snovi, primerne krtače, ki ne bo poškodovala povrhnjice, pokrival, ki jih nosimo pozimi, šampona, balzama in negovalnih mask, ki jih uporabljamo, predvsem pa pravilnega umivanja in sušenja las. V današnjem bliskovitem tempu življenja se lasje zelo hitro mastijo in potrebujejo pogosto umivanje. Velik problem zato predstavlja prepogosto sušenje, ki lahko vodi do poškodovanih in izsušenih krhkih las, ki se hitro lomijo. 

KAKO PREPREČITI POŠKODBE LAS TUDI OB POGOSTEM SUŠENJU? 

Ker se pogostemu umivanju in sušenju las ne moremo izogniti, je pomembno, da izberemo neagresiven fen, ki ne poškoduje las. Philipsovi strokovnjaki so zato razvili inovativen DryCare Prestige MoistureProtect sušilec las z vgrajenim pametnim infrardečim senzorjem, ki med postopkom sušenja nenehno meri temperaturo; na podlagi izsledkov nato sam po potrebi prilagaja toploto sušenja, kar zagotavlja ohranjanje povrhnjice, zadrževanje vlage in optimalno varnost vaših las. Senzor lahko, če želite, po potrebi tudi izklopite.

Sistem ThermoProtect bo po drugi strani preprečil pregrevanje las in posušil lase z enakomernim nežnim zračnim tokom.

IONSKA TEHNOLOGIJA ZA ZDRAVE IN MOČNE LASE

Verjetno ste se tudi sami že srečali z neprijetnim pojavom, ko so vaši lasje po sušenju las neprijetno naelektreni. Ionska tehnologija preprečuje ta neprijeten pojav z negativno nabitimi ioni, ki preprečujejo naelektrenost vaših las, obenem pa negujejo povrhnjico. Fen za lase DryCare MoistureProtect HP82800 je še posebej primeren za vas, če se vam zdi, da vaši lasje niso tako močni in zdravi kot so bili nekoč; ionska tehnologija bo okrepila vaše lase in poskrbela, da bodo spet kmalu gladki in sijoči.

C:\Users\tanjae\Desktop\HP8280_00_RTP__14041601wr.jpg

Sušilnik las

POPOLNO INDIVIDUALNO PRILAGAJANJE

Tri različne možnosti za nastavitev temperature in dve različni hitrosti sušenja vam omogočajo  popoln nadzor nad procesom sušenja. Ko bodo vaši lasje že skoraj suhi in boste zadovoljni z njihovo obliko, vam funkcija CoolShot omogoča, da pričesko utrdite s sunkom hladnega zraka, ki bo ohranil njeno obliko. Dva metra in pol dolg kabel vam obenem omogoča, da se lahko med samim sušenjem prosto premikate naokrog ter si udobno urejate in sproti ogledujete pričesko.Dodatna prednost: sušilec las DryCare MoistureProtect je opremljen z dveletno mednarodno garancijo, tako da ga lahko uporabljate brez skrbi. V paketu z njim dobite tudi poseben razpršilni nastavek, ki omogoča varno sušenje las brez izsuševanja.

Ta vnos je bil objavljen v Razno. Zaznamek za trajno povezavo.