Zaščita vašega telefona

htc-etuiSte ravno kupili nov telefon, ima velik zaslon, je bleščeč in lep? Svetujem vam, da ga čim prej zaščitite in tako poskrbite, da vam bo zdržal dolgo časa. Ljudje smo nerodni in kaj hitro se zgodi, da nam telefon ponesreči padi iz mize ali žepa ter se razbije. Dovolj je že čisto majhen padec, zaslon lahko poči, telefon pa je neuporaben. Vzemimo en primer, HTC One S etui vas bo stal le nekaj evrov, a vam lahko prepreči poškodbe telefona, ki bi ga vam odvzele za nekaj časa.

Že sami telefoni so dragi, dragi pa so tudi servisi, zato je veliko bolje preventiva, kot kurativa. Kje pa lahko ovitke in etuije dobite. Na voljo so vam v katerikoli trgovini z dodatki za mobilne telefone. Cenovni razponi ovitkov in etuijev se malce razlikujejo. Lahko etui dobite že za nekaj evrov, kakovostnejši etuiji, kot je naprimer etui Spigen SGP pa vas bo stal nekaj deset evrov.

Spletne in fizične trgovine z opremo za mobilnike pa vam nudijo tudi številne druge uporabne dodatke, ki lahko precej izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo in naredijo rokovanje z vašim mobilnikom precej bolj prijetno. Ne glede na to ali iščete polnilec za Samsung, ovitek za Apple telefone ali pa prenosni zvočnik, tam lahko dobite vse.

Nekateri izmed dodatkov so precej uporabni, sam uporabljam brezžično tipkovnico, ki mi omogoča pisanje mailov in dokumentov veliko lažje, kot če bi jih pisal na telefon, uporabljam tudi prenosni zvočnik, ki mi krajša čas na sprehodih, piknikih in drugih zunanjih aktivnostih.

Ta vnos je bil objavljen v Razno z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.